Remodelare corporală

Electrostimulare fast slim

Electrostimulare fast slim
Remodelare corporală

Electrostimulare fast slim

40 lei

1 ședință

175 lei

5 ședințe

300 lei

10 ședințe

Fast slim-ul (Slăbirea Rapidă) este un program inserat în aparatul de electrostimulare și este folosit pentru obținerea efectelor rapide în lupta cu arderea grăsimilor. Această funcție reprezintă un procedeu de slăbire ultra-rapid ce concentreaza în numai 15 minute contracții foarte dese și profunde.

Este o funcție de "frumusețe-instant" la care recurgi când se impune o soluție de moment foarte rapidă (un eveniment peste scurt timp) sau când dorești să slăbești rapid și nu ai timp de așteptat. Este o metodă total non-invazivă, nu are efecte negative pe termen scurt sau lung, iar pentru rezultate remarcabile se recomandă intensități mai mari de 3-4 și să faci 2-3 ședințe o dată.

În afară de tonifierea musculară si arderea grasimilor, care duc la scaderea rapidă în centimetri, electrostimularea crește metabolismul, circulația sanguină și gradul de oxigenare al zonei respective, făcând-o un instrument extrem de eficient în tratarea celulitei.

Tratamentul trebuie efectuat fără pauze, cu o frecvență de minim 3 ședințe pe săptămână și trebuie susținut prin consumul a cel puțin 2 litri de apă plată zilnic.