Remodelare corporală

Masaj anticelulitic dermohealth

Masaj transdermic
Remodelare corporală

Masaj anticelulitic dermohealth

120 lei

1 ședință

550 lei

5 ședințe

1.000 lei -40%
600 lei

10 ședințe

DermoHealth acționează foarte eficient la nivel corporal și tratează celulita până la gradul 4, de asemenea, produce compactarea țesuturilor și o excelentă tonifiere a tegumentului. Activează receptorii celulari, multiplicând producția de elastină și colagen, conferind astfel pielii un aspect mai fin și tânăr.

Îmbină forța de sucțiune a vacumului cu două role mobile care lucrează concomitent pentru un control complet al terapiei, dublând eficiența tratamentului. În plus, terapia LED (LASER) aplicată în același timp triplează efectele tratamentului, prin pătrunderea în țesut și reducerea celulelor adipoase.

  • Sculptor – DermoHealth (Masajul Transdermic) este o tehnologie revoluționară ce folosește o turbină axială de înaltă rezoluție (15.000 rpm), în locul pompei de vacuum.

  • Sculptor – DermoHealth (Masajul Transdermic) acționează foarte eficient la nivel corporal și tratează celulita până la gradul 4; de asemenea, produce compactarea țesuturilor și o excelentă tonifiere a tegumentului. Dermoledurile activează receptorii celulari, multiplicând producția de elastină și colagen, conferind astfel pielii un aspect mai fin și tânăr.

Sculptor este un echipament de ultimă generație care combină 5 terapii premium, transferate din domeniul medical. Sculptor are rezultate spectaculoase chiar de la prima ședință, atât la nivel corporal cât și facial și beneficiază de două funcții revoluționare în lume: HiFu multifocal (HimFu) și Crio-radiofrecvență.

Beneficii:

  • Sculptor este un echipament de ultimă generație brevetat de FDA și COFEPRICE;

  • Primul echipament ce combină 5 terapii diferite atât pentru corp cât și pentru față.